POLITICA DE RETUR A PRODUSULUI/PRODUSELOR

Returul produselor cumparate online se poate realiza conform legii in termen de 15 zile din momentul intrarii in posesie al produsului/produselor la sediul nostru sau prin curierat rapid cu costurile de transport suportate de catre cumparator.

Ambalajul trebuie sa fie intact iar eventualele deteriorari ale produsului pot scadea valoarea returnata cumparatorului. Cost transport retur – 20lei. In cazul livrarii prin curier rapid, va rugam verificati continutul coletului in prezenta curierului. Orice neregula va fi semnalata acestuia si in cazul produselor deteriorate, se va intocmi proces verbal “produs deteriorat la transport”.

Retururile fara documentul de predare – primire nu vor fi luate in considerare si valoarea platita initial nu va fi returnata cumparatorului. Click pentru a descarca documentul de predare – primire Formular retur. Acesta va fi trimis in colet impreuna cu produsul/produsele returnate.

Dupa primirea produselor retur, societatea noastra va comunica prin e-mail cumparatorul daca starea acestora este conforma cu politica de retur si suma de restituit prin cont bancar in termen de 30 de zile.