Prelucrarea datelor cu caracter personal

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, subscrisa SC TINTOM.RO S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
 
1.2. Scopul colectarii datelor este:
 
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;
 
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);
 
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
 
Nu sunteti sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare pentru vanzarea de produse prin intermediul site-ului www.tintom.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea incheierii si executarii contractului de vanzare-cumparare a produselor.
 
1.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a tintom.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.2.
 
1.4. Aveti dreptul legal de a accesa, corecta sau sterge datele dumneavoastra personale, precum si posibilitatea de a va opune prelucrarii acestor date, pe care o puteti exercita in orice moment, prin contactarea tintom.ro, in urmatoarele modalitati:
– prin utilizarea serviciilor postale
Destinatar: S.C. TINTOM.RO S.R.L.
Adresa sediului social: Bld. Dacia, nr. 57, bl. DD6, Parter, LOT 2, IASI, jud. Iasi
– prin telefon, apeland la numarul urmator 0743647464
– sau prin trimiterea unui e-mail la adresa: contact@tintom.ro
In cazul in care apare o problema, puteti contacta tintom.ro, ale carui detalii de contact pot fi regasite mai sus.
 
1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bld. Dacia, nr. 57, bl. DD6, Parter, LOT 2, IASI, jud. Iasi, in atentia S.C. TINTOM.RO S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
 
1.5.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 
1.5.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 
1.5.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. 
1.6 Metoda de colectare a datelor
Atunci cand va inregistrati pe Site, tintom.ro colecteaza datele personale folosind formularul disponibil la sectiunea „contul meu”. In acest fel, tintom.ro poate colecta numele dumneavoastra complet, data nasterii, adresa de e-mail, numarul cardului de fidelitate si adresa IP. In plus, este posibil sa va solicitam sa ne furnizati cateva informatii optionale, cum ar fi preferintele dumneavoastra in materie de produse/servicii. Alte categorii de date prelucrate de tintom.ro sunt: sexul, data si locul nasterii, cetatenia, semnatura, date din actele de stare civila, telefon, fax, adresa de domiciliu sau resedinta, e-mail, profesie, formarea profesionala, date bancare, obisnuinte, preferinte, comportament, imagine, voce, cod numeric personal, seria si numarul actului de identitate/pasaport.
Informatiile pe care le colectam si pe care le solicitam pentru a raspunde la cerintele dumneavoastra, sunt identificate printr-un asterisc in formularele de colectare a datelor. Daca nu completati aceste sectiuni obligatorii, nu vom fi in masura sa satisfacem cerintele dumneavoastra.
Atunci cand decideti sa contactati tintom.ro prin intermediul instrumentelor disponibile pe Site-ul tintom.ro, cum ar fi apelul telefonic sau functionalitatea de mesagerie instant cu unul dintre consultantii nostri, vom folosi informatiile pe care le-ati indicat deja pe Site, inclusiv informatiile cu privire la crearea unui cont de client (asa cum a fost definit mai sus), in scopul de a va oferi un serviciu personalizat si pentru a raspunde in mod eficient la solicitarile dumneavoastra. Daca nu doriti sa faceti acest lucru, puteti sa faceti clic pe butonul „deconectare” inainte de a utiliza aceste instrumente. In cele din urma, atunci cand doriti sa consultati aceste sectiuni de pe Site, serverele tintom.ro recunosc automat adresa IP a calculatorului dumneavoastra (este vorba despre numarul care identifica fiecare calculator conectat la Internet. Adresa IP are urmatoarea forma: XXX.XXX.XXX.XXX sau UDID al telefonului dumneavoastra (este numarul care identifica modelul de telefon conectat la Internet). UDID consta intr-o serie de patruzeci de caractere).
 
1.7. De asemenea, tintom.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.5.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
 
1.8. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Modalitatea de informare „verbal” se utilizeaza, in mod exceptional, in situatia in care nu se poate realiza informarea in alte modalitati (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, daca acestea sunt inregistrate).

INFORMATII SUPLIMENTARE
Prezentul document defineste politica S.C. TINTOM.RO S.R.L. (in continuare “tintom.ro”), de protectie a confidentialitatii datelor pe site-ul web de pe Internet www.tintom.ro (denumit in cele ce urmeaza „Site” sau „site-ul”). Tintom.ro respecta preocuparile dumneavoastra legate de confidentialitate si de informatiile cu caracter personal prelucrate in timpul navigarii pe Site-ul nostru. Acest acord va permite sa aflati mai multe despre natura si destinatia de utilizare a informatiilor dumneavoastra cu caracter personal care sunt comunicate Site-ului, originea si utilizarea informatiilor derivate din navigarea pe Site-ul nostru si, in cele din urma, privind drepturile dumneavoastra. Prin urmare, prezentul acord este important pentru dumneavoastra, care doriti sa va bucurati de o experienta pozitiva si de incredere in privinta serviciilor noastre, dar si pentru noi, intrucat dorim sa raspundem cu precizie si in mod exhaustiv la intrebarile dumneavoastra si sa avem in vedere cerintele dumneavoastra.
Prezentul Acord completeaza „Termeni si conditii legale” si se aplica tuturor datelor cu caracter personal si datelor de navigare colectate si prelucrate atunci cand navigati pe Site-ul nostru. Prin utilizarea Site-ului nostru, va exprimati consimtamantul privind termenii prezentului Acord.
Tintom.ro poate modifica prezentul Acord in orice moment, iar astfel de modificari vor intra in vigoare imediat. Prin urmare, va invitam sa consultati prezentul document in mod frecvent. Cea mai recenta versiune a politicii noastre de confidentialitate este disponibila pe site-ul nostru in permanenta. Pentru mai multe informatii, puteti contacta Serviciul Clienti prin apelarea urmatorului numar de telefon: 0743647464, in timpul programului de lucru al serviciului, mentionat la sectiunea „Contact” sau „Vanzari” a Site-ului nostru.

Aspecte de securitate si confidentialitate
Tintom.ro se obliga sa implementeze toate masurile de precautie utile pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal prelucrate si pentru a preveni deformarea, deteriorarea si distrugerea acestora sau pentru a impiedica terte persoane neautorizate sa le acceseze. Au fost introduse masuri tehnice si organizatorice de securitate in conformitate cu stadiul actual al tehnologiei, in special in ceea ce priveste sistemele IT. Cu toate acestea, compania nu controleaza toate riscurile asociate cu operatiunile pe Internet si atrage atentia vizitatorilor cu privire la existenta unor riscuri potentiale asociate cu utilizarea si functionarea Internetului.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a tintom.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre tintom.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre tintom.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de statistica.
Prin citirea prezentului document, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.Terti:
– Fancourier
– Prioripost
– DPD curier

ANEXA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

din 21-05-2018
la Termeni si Conditii

Termenii utilizați în prezenta Anexa au sensul expus în prezenta Anexa. Termenii scriși cu litere mari care nu au fost definiți altfel vor avea sensul care rezultă din Termeni si Conditii. Cu excepția modificărilor de mai jos, clauzele din Termeni si Conditii vor rămâne în vigoare în întregime.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Având în vedere obligațiile reciproce stabilite în Termeni si Conditii, părțile convin ca termenii și condițiile enunțate mai jos să se adauge ca Anexa la Termeni si Conditii

1. Definiții
1.1 În aceasta Anexa, următorii termeni au semnificațiile prezentate mai jos și termenii înrudiți trebuie interpretați în mod corespunzător:

1.1.1 „Prelucrare”, „Operator”, „Operator asociat”,”Persoană împuternicită de către operator”, „Persoană vizată”, „Date cu caracter personal” și „Categoriile speciale de date cu caracter personal” au același înțeles ca în Legislația aplicabilă privind protecția Datelor.

1.1.2 „Autoritate de supraveghere” înseamnă: (a) o autoritate publică independentă înființată de un stat membru în temeiul articolului 51 din RGPD; și (b) orice autoritate de reglementare similară responsabilă cu aplicarea Legislaţia privind protecția Datelor

1.1.3 „Clauze contractuale standard” înseamnă clauzele contractuale standard pentru transferul datelor cu caracter personal către țări terțe care nu asigură un nivel adecvat de protecție, așa cum acestea au fost și/sau vor fi emise de către Comisia Europeană, în conformitate cu prevederile art. 46 alin. (2) lit. (c) RGDP.

1.1.4 „Client” inseamna utilizatorul Platformei eMAG care a lansat o comanda pentru achizitionarea produselor prezentate si comercializate de catre Seller prin intermediul Platformei tintom.ro

1.1.5 „Platforma tintom.ro” inseamna o aplicatie software pentru comert electronic (on-line) prin intermediul careia tintom.ro asigura accesul clientilor la o serie de produse si/sau servicii proprii.

1.1.6 „Date cu caracter personal ale Clientilor” înseamnă datele descrise în Anexa nr. 1.

1.1.7 „Încălcare a securității Datelor cu caracter personal” înseamnă o încălcare a securității care duce la distrugerea, pierderea, modificarea, dezvăluirea neautorizată sau accesarea neautorizată a Datelor cu caracter personal ale Clientilor transmise, stocate sau prelucrate în alt mod, precum și orice încălcare a secțiunii 5 din prezenta Anexa sau a prevederilor din Termeni si Conditii privind protecția Datelor cu caracter personal ale Clientilor, confidențialitatea sau securitatea.

1.1.8 „Legislaţia aplicabilă privind protecția Datelor” înseamnă Legea nr. 677 din 21/11/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată si completată, Regulamentul (EU) nr. 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („RGPD”), orice lege care implementeaza RGPD sau reglementează protecția datelor cu caracter personal în România, precum și orice decizii, ordine, regulamente sau reglementări emise de Autoritatea de Supraveghere sau alte autoritati competente de reglementare si care sunt menite sa protejeze drepturile si libertatile fundamentale ale persoanelor vizate si, in particular, dreptul acestora la intimitate cu privire la prelucrarea datelor, aplicabile în România.

1.1.9 „Servicii” înseamnă serviciile care vor fi furnizate de către tintom.ro către client în conformitate cu Termeni si Conditii.

1.1.10 „Țară Restricționată” înseamnă o țară căreia Comisia Europeana nu i-a recunoscut, prin decizie, un nivel de protecție adecvat în sensul art. 45 alin (2) RGPD.

2. Termeni de prelucrare a Datelor
2.1 În cursul executării Serviciilor, tintom.ro vor prelucra Date cu caracter personal ale Clientilor cu privire la Persoanele Vizate și pentru scopurile detaliate în Anexa 1. Aceasta Anexa stabilește responsabilitățile fiecărei Părți în ceea ce privește îndeplinirea obligațiilor prevăzute de Legislaţia aplicabilă privind protecția Datelor, în conformitate cu articolul 26 RGDP.

2.2 Suplimentar față de prevederile specifice din aceasta Anexa, fiecare dintre Părți își va respecta toate obligațiile care îi revin în temeiul Legislației privind protecția Datelor cu privire la prelucrarea Datelor cu caracter personal ale Clientilor.

3. Personalul platformei tintom.ro
3.1 Tintom.ro va lua măsuri rezonabile pentru a asigura conformitatea cu privire la Legislaţia aplicabilă privind protecția Datelor a fiecărui angajat, agent sau Subcontractant care poate avea acces la Datele cu caracter personal ale Clientilor, asigurându-se în fiecare caz că accesul este strict limitat la persoanele care trebuie să acceseze Datele cu caracter personal ale Clientilor relevante, și că toate aceste persoane:

3.1.1 sunt informate cu privire la caracterul confidențial al Datelor cu caracter personal ale Clientilor și cunosc obligațiile tintom.ro în baza acestei Anexe și a Termenilor si Conditiilor în ceea ce privește Datele cu caracter personal ale Clientilor.

3.1.2 sunt supuse angajamentelor de confidențialitate sau obligațiilor profesionale sau legale de confidențialitate și

3.1.3 sunt supuse proceselor de autentificare și de conectare a utilizatorilor atunci când accesează Datele cu caracter personal ale Clientilor.

4. Securitate
4.1 Având în vedere stadiul actual al dezvoltării, costurile implementării și natura, domeniul de aplicare, contextul și scopurile Prelucrării, precum și riscul cu diferite grade de probabilitate și gravitate pentru drepturile și libertățile persoanelor fizice, tintom.ro va implementa măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura un nivel de securitate adecvat riscului, inclusiv, printre altele, după caz:

4.1.1 pseudonimizarea și criptarea Datelor cu caracter personal ale Clientilor.

4.1.2 capacitatea de a asigura confidențialitatea, integritatea, disponibilitatea și rezistența continua a sistemelor și serviciilor de prelucrare.

4.1.3 capacitatea de a restabili disponibilitatea Datelor cu caracter personal ale Clientilor și accesul la acestea în timp util în cazul în care are loc un incident de natură fizică sau tehnică.

4.1.4 un proces pentru testarea, evaluarea și aprecierea periodica a eficacității măsurilor tehnice și organizatorice pentru a garanta securitatea Prelucrării.

4.2 Fără a se limita la caracterul general al celor de mai sus și în special la obligația sa de a stabili oportunitatea oricăror măsuri tehnice și organizatorice suplimentare, tintom.ro va implementa și va menține măsurile tehnice și organizatorice adecvate.

4.3 La evaluarea nivelului adecvat de securitate, tintom.ro trebuie să țină seama în special de riscurile implicate de Prelucrare, în special de distrugerea, pierderea, modificarea, dezvăluirea neautorizată sau accesul neautorizat la Datele cu caracter personal ale Clientilor transmise, stocate sau altfel Prelucrate.

5. Drepturile persoanelor vizate
5.1 Tintom.ro este răspunzător cu privire la asigurarea exercitării oricărui drept al Persoanelor Vizate recunoscut de Legislaţia aplicabilă privind protecția Datelor în legătură cu orice Prelucrare a Datelor cu caracter personal ale Clientilor. Această obligație include, fără a se limita la, furnizarea tuturor informațiilor prevăzute la articolele 13 și 14 RGDP, asigurarea Prelucrării Datelor cu caracter personal ale Clientilor în baza unui temei legal prevăzut de către RGDP, precum și răspunsul la orice solicitare primită de la o Persoană Vizată în legătură cu Prelucrarea Datelor cu caracter personal ale Clientilor.

5.2 Tintom.ro va respecta orice evaluare, anchetă, avertizare sau investigație conform Legislaţiei aplicabile privind protecția Datelor a Datelor cu caracter personal ale Clientilor sau a acestei Anexe.

6. Încetare Termeni si Conditii
6.1 Ulterior încetării Termeni si Conditii, tintom.ro poate păstra și Prelucra Datele cu caracter personal ale Clientilor strict pe durata necesară pentru îndeplinirea scopurilor proprii, în măsura cerută și pentru perioada prevăzută de legislația aplicabilă, precum și întotdeauna cu condiția ca tintom.ro să asigure confidențialitatea tuturor acestor Date cu caracter personal ale Clientilor și respectarea tuturor obligațiilor prevăzute de Legislația aplicabilă privind protecția Datelor în legătură cu orice Prelucrare a Datelor cu caracter personal ale Clientilor.

7. Transferuri restricționate
7.1 Tintom.ro nu va Prelucra Date cu caracter personal ale Clientilor și nu va permite vreunui Subcontractant să Prelucreze Date cu caracter personal ale Clientilor într-o Țară Restricționată, fără a se asigura că astfel de Prelucrări sunt însoțite de garanții adecvate cu privire la drepturile Persoanelor Vizate, inclusiv prin încheierea de clauze contractuale standard cu orice persoană dintr-o Țară Restricționară către care Seller-ul transferă Date cu caracter personal ale Clientilor.

7.2 Pe lângă obligațiile stabilite în această secțiune 7, tintom.ro trebuie să respecte toate cerințele legale specifice jurisdicției unde va Prelucra Datele cu caracter personal ale Clientilor în ceea ce privește Prelucrarea (inclusiv, fără limitare la transferuri) de Date cu caracter personal ale Clientilor în (sau din) aceste jurisdicții.

8. Răspundere
8.1 Fara a aduce atingere prevederilor din Termeni si Conditii, în măsura maximă permisă de lege răspunderea tintom.ro pentru orice încălcare a acestei Anexe va fi nelimitată.

9. Termeni generali
Încetarea Anexei

9.1 Părțile sunt de acord că aceasta Anexa va înceta automat după (i) încetarea Termeni si Conditii; sau după (ii) expirarea sau încetarea tuturor contractelor de servicii, a declarațiilor de lucrări, a comenzilor de lucrări sau a documentelor contractuale similare încheiate de tintom.ro cu clientul în temeiul Termeni si Conditii, oricare dintre acestea este ulterioară.

9.2 Orice obligație impusă tintom.ro în temeiul acestei Anexe în ceea ce privește Prelucrarea Datelor cu caracter personal ale Clientilor va rămâne în vigoare în urma încetării prezentei Anexe.

Legislația aplicabilă și jurisdicția

9.3 Părțile la prezenta Anexa se supun alegerii jurisdicției prevăzute în Termeni si Conditii cu privire la orice litigii sau reclamații apărute în temeiul acestei Anexe, inclusiv litigiile privind existența, validitatea sau rezilierea acesteia sau consecințele anulării sale. Aceasta Anexa și toate obligațiile din Termeni si Conditii sau alte obligații care decurg din sau în legătură cu acestea sunt guvernate de legislația țării sau a teritoriului prevăzute în acest scop în Termeni si Conditii.

Neîndeplinire încrucișată

9.4 Orice încălcare a acestei Anexe va constitui o încălcare semnificativă a Termeni si Conditii.

Ordinea de aplicare

9.5 În ceea ce privește obiectul acestei Anexe, în caz de neconcordanță între dispozițiile prezentei Anexe și orice alte acorduri între Părți, incluzând, dar fără a se limita la, Termeni si Conditii dispozițiile prezentei Anexe prevalează în ceea ce privește aspectele legate de obligațiile de protecție privind Datele cu caracter personal ale unei Persoane Vizate.

Modificări ale Legislaţiei aplicabile privind protecția Datelor

9.6 Tintom.ro poate notifica periodic, în scris, clientul, cu privire la orice modificări aduse acestei Anexe care sunt necesare ca urmare a unei modificări a Legislaţiei aplicabile privind protecția Datelor, incluzând, fără a se limita la generalitatea celor de mai sus, orice modificări care sunt necesare pentru a lua în considerare orice mecanisme noi de transfer de date în scopul secțiunii 6. Orice astfel de modificări vor intra în vigoare la 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data la care tintom.ro va transmite o astfel de notificare scrisă.

Independența clauzelor / Caracterul divizibil al clauzelor

9.7 În cazul în care o prevedere a acestei Anexe este nevalidă sau inaplicabilă, atunci restul acestei Anexe rămâne valabil și în vigoare. Prevederea nevalabilă sau inaplicabilă va fi (i) modificată după cum este necesar pentru a se asigura validitatea și caracterul executoriu al acesteia, păstrând cât mai mult posibil intențiile părților sau, dacă acest lucru nu este posibil, (ii) interpretată într-un mod ca și cum partea nevalabilă sau inaplicabilă nu a fost niciodată conținută în aceasta.

ANEXA 1: DETALII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE CLIENTILOR
Obiectul și durata prelucrării Datelor cu caracter personal ale Clientilor

Obiectul și durata prelucrării Datelor cu caracter personal ale Clientilor sunt stabilite în Termeni si Conditii și în prezenta Anexa.

Natura și scopul prelucrării Datelor cu caracter personal ale Clientilor

Tintom.ro va prelucra Datele cu caracter personal ale Clientilor exclusiv in scopul executarii obligatiilor asumate prin Termeni si Conditii.

Tipurile de date cu caracter personal ale clientilor care urmează să fie prelucrate:

Nume si prenume
Telefon
Adresa de facturare
Adresa de livrare
Numele si prenumele persoanei care primeste coletul
Telefonul persoanei care primeste coletul

Categoriile de persoane vizate la care se referă Datele cu caracter personal ale Clientilor

Clienti

Drepturile și obligațiile tintom.ro

Drepturile și obligațiile tintom.ro sunt stabilite în Termeni si Conditii și în prezenta Anexa.