Modalitati de livrare

La orice comanda accesorii (folii, huse) peste 300 lei beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT !

La orice comanda peste 500 lei (indiferent de produsele comandate) beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT ! 

Curier rapid 20lei , in aria de acoperire Fancourier. Verifica locatia ta aici.

Livrare la adresa ta in 24 ore din momentul predarii coletului catre curier. Vei fi contactat telefonic de catre agentul de curierat arondat zonei in care locuiesti si apoi vei primi coletul la adresa specificata in comanda.

Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire Fancourier, costul transportului poate creste si varia in functie de km. exteriori. Va rugam sa verificati costul transportului pentru localitatea dvs. pe site-ul Fancourier (click aici).

Comenzile date pana la ora 15 pleaca in aceeasi zi iar cele dupa aceasta ora in ziua urmatoare.

Daca nu esti in aria de acoperire FANCOURIER, trimitem colete prin PRIORIPOST .

Taxa transport este de 20lei pentru primul kilogram, iar pentru coletele de peste 1kg. aceasta creste cu fiecare kilogram in plus – referitor la aceasta situatie un reprezentant tintom.ro te va contacta sa te informeze de acest fapt inainte de trimiterea produsului/produselor.

Ridicare din magazin

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica imediat.
Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge in magazin. Din momentul in care au ajuns, rezervam produsele pentru tine timp de 4 zile lucratoare 

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0746647501 (inclusiv Whatsapp). Colegii nostri vor face tot posibilul sa iti modifice sau sa anuleze comanda.